21.9.2021

До Вашої уваги інноваційний кабельний канал парапетної серії PK 110X65 D HF виготовлений із безгалогенного PC/ABS пластика. Цей матеріал найкраще підходить для використання у місцях з особливими вимогами протипожежної безпеки. Ця серія каналу повністю замінила попередню версію кабель-каналу PK 110X70 D HF. Безгалогенний матеріал не містить токсичні речовини із групи галогенів (фтор, хлор, астат та інше).

  

Кабельний канал, що є повним конструкційним аналогом виробу із ПВХ, характеризується інноваційним дизайном, в якому нівельовано перехід між основою короба та його кришкою. Це стало можливим завдяки коробці потаємної установки в каналах KP 80 PK HF. Вона не потребує додаткових аксесуарів для монтажу та фіксації електромонтажних виробів. Кришка короба підрізається на довжину коробки, що заклацується в пазах фіксації кабельного каналу. Після чого відбувається монтаж приладів. Крім цього коробки KP 80 PK HF можуть бути з’єднані між собою, створюючи міжосьову відстань 71 мм для багатомісних приладів та рамок. Відсутність додаткових рамок та аксесуарів значно пришвидшує монтаж і так само полегшує його, при цьому підвищується еластичність кабельної траси.

Цей кабельний канал пропонується з модернізованою конструкцією та аксесуарами. Регульовані повороти дозволяють виконувати монтаж з високою точністю навіть тоді, коли опорні поверхні стін не витримують перехід 90 градусів. Оновлені аксесуари відтепер встановлюються набагато легше тому, що не має необхідності з'єднувати кабельний канал на точну відстань. Тепер достатньо поєднати частини і закрити кришками.

Продукція доступна для замовлення

Розміри: 110x65x2000 мм
Монтаж: парапетний канал можливо встановлювати на різні типи основ з класом горючості від А1 до F
Матеріал: HF (безгалогенний)
Пакування: 6 м, в картонній коробці
Температура монтажу: від -5 до + 60°C
Колір: білий RAL 9003

Аксесуари:

  • заглушка 8211HF
  • накладка на стик 8212HF
  • плаский кут 8213HF
  • трійник 8214HF
  • внутрішній кут 8215HF
  • зовнішній кут 8216HF
  • перехідник 8217HF