10.6.2022

Енергетична безпека та мінімізація споживання енергетичних носіїв з огляду на останні події наразі в особливому пріоритеті. Все більше і більше власників будівель тепер утеплюють свої володіння. Однак якісна ізоляція – це питання якісно виконаних деталей. До них також відноситься і проводка. На жаль, і сьогодні зустрічаються технологічні рішення з неправильно підібраними матеріалами проводки, розміщеної в ізоляційних шарах. Результатом непрофесійного електромонтажу є пошкодження фасаду за відносно короткий термін експлуатації, Подальший ремонт фасаду є дорогим і часто відремонтовані місця дуже відрізняються візуально від основної площі.

Основою якісного монтажу електропроводки в теплоізоляції є правильне і міцне закріплення проводки.. Ще одна важлива особливість – мінімізація теплових містків на місці розводки. Виконуючи ці дві основні вимоги, ми отримуємо тривалий термін служби електропроводки, самої ізоляції та фасаду в місцях електромонтажу.

KEFZ 80/VDZ - розподільна коробка для утеплених фасадів із коронкою для установки

KEFZ 80/VDZ_KB - розподільна коробка для утеплених фасадів із коронкою для установки   KEFZ 80/VDZ_KB - розподільна коробка для утеплених фасадів із коронкою для установки

Для установки приладів в утеплені фасади з товщиною шару утеплювача 80 мм. Використовується для популярних видів утеплювача (полістирол, мінеральна вата). Можливий монтаж у фінішний шар утеплених фасадів. Розподільні коробки з герметичними мембранними вводами. В комплект входить: кріплення, коробка, набір для ручного свердління, інструкція по установці, гвинти.

Зверніть увагу на багаторазове ручне свердло KEFZ 80/VDZ для вирізання отвору під установку коробки KEFZ 80_KB.

MDFZ 80/VDZ - монтажна пластина для теплоізоляції із коронкою для установки

MDFZ 80/VDZ_KB - монтажна пластина для теплоізоляції із коронкою для установки   MDFZ 80/VDZ_KB - монтажна пластина для теплоізоляції із коронкою для установки


Призначена для встановлення приладів (світильників, датчиків, камер тощо) в утеплені фасади з товщиною шару ізоляції 80 мм. Використовується для популярних видів утеплювача (полістирол, мінеральна вата). Можливий монтаж у фінішний шар утеплених фасадів. Монтажна пластина підходить для шурупів з діаметром від 4 до 5 мм. Постійна вантажопідйомність 15 Н. У комплект входять: кріплення, монтажна пластина, набір для ручного свердління, інструкція по монтажу, гвинти.

Зверніть увагу на багаторазове ручне свердло MDFZ 80/VDZ для вирізання отвору під установку монтажної пластини MDFZ 80_KB.