24.11.2022

KU 68-45_KA

KOPOS – компанія, яка постійно вдосконалює корисні властивості своїх продуктів. Навіть невеликі зміни допомагають кінцевим споживачам спростити роботу при інсталяції та отримати задоволення від користування.
Наприклад, нова коробка KU 68-45_KA в тверді стіни, у конструкцію якoї внесено ряд удосконалень.
Найголовніше – іноваційна форма коробок, що робить їхнє з'єнання дуже простим і водночас міцним. Таким чином, використання нових коробок окремо чи у з'єднанні між собою є простим і легким без-будь якого обмеження на кількість коробок, що з'єднуються.
Іноваційна конструкція з'єднання дозволяє також легко з'єднувати коробки без ризику просочування гіпсу між коробками.
Величезною перевагою іноваційної форми є також великий внутрішній об'єм нових коробок. Ще однією перевагою є три отвори для кріплення приладів за допомогою двосторонніх гвинтів нової конструкції. Крім того, пробивка окремих штробів спрощується, бо  зменшується ризик пошкодження коробки.
Нова коробка замінює перевірену роками КU 68-1901 і встановлює стандарт універсальних коробок на новий, вищий рівень.
Декілька переваг новинки настількі іноваційні, що захищені европейськими промисловим та комунальним патентами. Але навіть нова коробка базується на традиційних цінностях KOPOS, тому разом з іноваціямі в ній збережені ті переваги, до яких вже звикли споживачі нашої продукції.
Це – європейська якість, самозатухаючий матеріал, що не містить свинцю, центральна стійка для прихованого монтажу кришки при використанні виробу у якості розподільчої коробки, пластикові анкери для запобігання витягування з шару гіпсу і конкурентна ціна.

KU 68-45_KA KPR 68-70_KA

KPR 68-70_KA

Нова коробка КU 68-45_КА – не єдина новинка у асортименті коробок для прихованої електропроводки у тверді стіни. Ще однією новинкою є глибока приладова коробка KPR 68-70_KA, котра також має іноваційну конструкцію і має ті самі переваги, що і КU 68-45_КА. Але, завдяки глибині у 70 мм, KPR 68-70_KA дозволяє встановлювати прилади, які потребують ще більше місця. Обидві новинки ідеально поєднуються між собою, що дозволяю комплектувати їх у довільному порядку та кількості, повністю пристосовуючи до вимог майбутньої електроінсталяції.