6.11.2023

Гігієнічно чисте та безпечне середовище в закладах охорони здоров’я, лабораторіях і громадських місцях сприймається нами підсвідомо як належне.

Щоб гарантувати, що нічого не зміниться у випадку використання білих кабель-каналів і парапетних каналів KOPOS у цих місцях, ми протестували їх на вплив мікроорганізмів. Цю перевірку було здійснено в Національному інституті охорони здоров’я  Республіки Чехія відповідно до EN ISO 846:2019. Результати дослідження показали, що білі канали та парапетні канали виробництва KOPOS не є поживним середовищем для таких бактерій: ESCHERICHIA COLI (діарейні захворювання), STAPHYLOCCUS AUREUS (золотистий стафілокок), KLEBSIEL/A PNEUMONIAE (пневмонія та інші інфекції), PSEUDOMONAS AERUGINOSA (запалення сечовивідних шляхів, середній отит), ENTEROCOCCUS FAECALIS (інфекція сечовивідних шляхів, черевна порожнина), BACILLUS SUBTILIS (бацила сінної лихоманки), SALMONELLA ENTERICA (сальмонела), LEGIONELLA PNEUMOPHILA (легіонела), CANDIDA ALBICANS (грибкова інфекція).

У KOPOS ми дуже піклуємося про якість і постійно намагаємось покращити її, щоб ви отримали додаткові переваги наших продуктів за тією ж ціною.