15.3.2024

KOPOS KOLÍN a.s., традиційний чеський виробник електромонтажних матеріалів, пропонує комплексні рішення для різних будівельних процесів.

Важливо відзначити, що до монтажної коробки з литого бетону висуваються підвищені вимоги щодо жорсткості, герметичності та температури, а також хімічної стійкості.
Серед асортименту продукції KOPOS KOLÍN a.s. ви можете знайти елестромонтажні коробки, виготовлені за прогресивною технологією подвійного впорскування з еластичними мембранними вводами. Клієнт може вибрати з декількох типів коробок, що відрізняються глибиною і кришками різної форми і діаметру. Усі варіанти мають високу якість виготовлення, прості у використанні та ідеальне поєднання.
Окрім власне електромонтажних коробок, нова система для монолітного домобудування також пропонує монтажні крила для прямого кріплення до металевої опалубки або потужний адгезійний магніт, який знаходить своє застосування в сталевій опалубці. Крім того, система містить опори для встановлення навпроти та опору для гака у стелі, що може зробити кожну коробку опцією для монтажу стельового світильника.
Звичайно, існує також асортимент труб для електропроводки, придатних для монолітного бетону.

Ми дбаємо про те, щоб сила була ідеально прихована навіть у моноліті.

Електропроводка у монолітному бетоні вносить свою специфіку